Tetoválás Garancia, Minőségbiztosítás

Tetoválás Garancia, Minőségbiztosítás

Tetoválás Garancia, Minőségbiztosítás, Megbízhatóság 

Az Invictus Tattoo minden egyes tetoválás, piercing, lézeres tetoválás-eltávolítás esetében garantálja a minőséget.

Tetoválás Garancia.. Mit jelent ez a gyakorlatban?

Az általunk kínált szolgáltatások minden szabálynak, szakmai és erkölcsi, esztétikai követelménynek meg kell, hogy feleljenek.
Árainkkal garancia is jár, mert mindig arra törekszünk, hogy vendégeink kellemes élményekkel, elégedetten távozzanak, majd visszatérjenek, hiszen ez a sikeres és eredményes alkotómunka mércéje. A tetoválás és egyéb más testi beavatkozás rendkívüli egészségügyi kockázattal jár, ezért minden tekintetben komolyan vesszük munkánkat, felelősségünket.

Csak többszörösen bevizsgált, nemzetközi engedélyekkel rendelkező, magas minőségű anyagokat használunk a tetoválás, piercing-készítés és lézeres tetoválás-eltávolítás alkalmával is.

Festékek és felhasználásuk

Cheyenne INK, Eternal Ink, Elektra Pro, Intenze és Silverback festékekkel dolgozunk, mely márkák megbízható minőségükkel és bő választékukkal piacvezetők. Az általunk használt összes tetováló festék sterilizált, természetes anyagokból készül, valamint vegán tetoválófesték, tehát állati színezőpigmenteket egyik sem tartalmaz, erre garancia a szalonunkban bármikor megtekinthető hivatalos adatlapjuk. A fel nem használt festékeket a hulladékkezelési szabályoknak megfelelően kezeljük, a tetoválás során a festék tárolására használt “kupak”-ból soha nem kerülnek vissza a festékes flakonba, hiszen ez fertőzést okozhatna a következő vendégnél.

tetováló festék eternal

Tetoválógépek

Tetoválóink Cheyenne, Stigma, Bishop, Dragonfly gépekkel dolgoznak, melyek szintén a csúcskategóriát képviselik. Ezek a gépek professzionális felhasználásra lettek tervezve, napi több órás folyamatos munkavégzésre alkalmasak. Ez a tény azért fontos, mert a felhasznált anyagok, rögzítések, illesztések mind befolyásolhatják a végeredményt, hiszen egy lötyögős tetoválógép görbe tűjével nem lehet szép vonalat húzni..

cheyenne tattoo thunder

Tűk, egyéb kellékek

Kizárólag sterilizált, egyszer használatos tetoválótűkkel dolgozunk, amelyek egyesével csomagoltak. A felhasznált tűk veszélyes hulladéknak minősülnek, ezeket speciális tárolókba helyezzük, majd erre szakosodott szerződéses partnerünknek adjuk át megsemmisítésre.
A tetoválógépek alkatrészeként használunk még ún. “csőröket” (tűvezető -a golyóstoll letekerhető első részéhez hasonlítható-, ebből mozog ki-be a tű), “markolatokat”(ez az a része a tetoválógépnek, amit megfog a tetováló), valamint ezek egybeszerelt változatát. Ezek az eszközök készülhetnek műanyagból -ez esetben sterilen csomagoltak és egyszer használatosak-, valamint fémből is -ez esetben többször felhasználhatóak és minden használat előtt-után sterilizáláson esnek át.

tetováló tű kwadron

Korrekció fogalma és részletei

A tetoválás elkészítése után szükség lehet bizonyos korrigálásra, ugyanis a szervezet reagálhat úgy, hogy bizonyos helyeken kilöki a festék egy részét, így ott ezeket pótolni kell. A korrekció a teljes gyógyulás után lehetséges, amikor a bőr már levetette a varr réteget és teljesen kisimult, ez egyénfüggő, de kb. 3-4 hét. Az egyszeri javítás költségét a tetoválás ára tartalmazza, erre az alkalomra is kell időpontot egyeztetni, foglalni viszont nem. A korrekció igényét a tetoválás készítőjénél kell jelezni, az elkészülés napjától számított 2 hónapon belül.

Piercing alapanyagok, eszközök

Piercing behelyezés alkalmával nálunk kizárólag minőségi, 316L orvosi acél és titán alapanyagokból készült ékszerek kerülnek a bőrbe – és alá. Fogóink, csipeszeink, egyéb szerszámaink szintén orvosi célra készített professzionális eszközök, melyeket minden használat előtt és után sterilizálunk. A különböző fertőtlenítő és egyéb folyadékok szintén az egészségügyben használatos, a legjobb minőségű anyagok. Piercereink egészségügyben dolgozó szakemberek, akik az elméleti szaktudás mellett a napi munka során is rendszeresen használják a piercing-behelyezés kellékeit.

orvosi fogó

Lézeres tetoválás-eltávolítás

A tetoválás-eltávolítás, halványítás kezeléseit modern, Q-kapcsolt lézeres gép segítségével végezzük. (Bővebben IDE kattintva) A lézeres eltávolítás alkalmával a vendég és az eltávolítást végző is megfelelő védőszemüveget kell viseljen, ugyanis a lézer direkt fénye káros lehet az emberi szemnek.

lézeres tetoválás-eltávolítás szemüveg

Alapvető védőeszközök

Bármilyen szolgáltatást is végzünk, munkatársaink az annak megfelelő védőruházatot, kiegészítőket viselik.
A legalapvetőbb ilyen eszköz a gumikesztyű, amely lehet vizsgálókesztyű, vagy műtéti célú kesztyű. Ez az első “védvonal”, hiszen legyen szó tetoválásról, vagy más fizikai kontaktust igénylő beavatkozásról, a terület megtisztítása után csak kesztyűn keresztül történhet érintkezés. Ezen kívül szükség esetén védőmaszkot, védőszemüveget (lézeres tetoválás-eltávolítás esetén) használunk.

tetováló gumikesztyű

 

Fertőtlenítők, egyéb vegyszerek

Minden szolgáltatásunk esetében vannak speciális szerek, amelyeket eszköz-, felület-, vagy bőr és nyálkahártya fertőtlenítésre használunk. Ezek a készítmények kórházakban is használt, magas minőségű anyagok. Ezek tárolására és felhasználására is nagy gondot fordítunk, célunk ez esetben is a biztonság.

fertőtlenítők tetoválás