TAT2 - / Invictus Tattoo Budapest

Tetoválók Éjszakája 2017 + nyereményjáték!

Az Invictus Tattoo mint mindig, most is jelen lesz a hazai tetováló szakma egyik főrendezvényén, így idén is több tetoválónk alkot majd az egyik legvadabb éjszakán.. 

2017. december 2-án hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Tetoválók Éjszakája!

A téma ezúttal a képregény-tetoválás lesz, de természetesen egyéb stílusú minták is várják majd a fesztiválra kilátogatókat. A tetoválást kedvelő közönséget ismét a Dürlin/Dürer kert helyszínekre várják, ahol már több mint 100 tetováló szerez majd örömet ajándékmintáival a vendégeknek. Hogy ez pontosan miből is áll? A művészek a szervezőkkel közösen ingyenes tetoválásokat sorsolnak ki, így bárki, aki érvényes jegy birtokában látogat el a rendezvényre, automatikusan esélyessé válik, hogy a tetoválók által hozott minták egyikét a testén láthassa viszont.

A rendezvény hitelességét a Tetoválók Szakmai és Érdekvédelmi Egyesülete szavatolja, mely szervezetnek az Invictus Tattoo is tagja. Az esemény presztízse a nemzetközi szinten elismert művészek közreműködése által kiemelkedően magas. A tetoválások mellett a szervezők több kiegészítő is programmal készülnek, természetesen ezek mindegyike látogatható a megvásárolt jeggyel.

Koncertek

Sub Bass Monster
Apey & the Pea
Lóci játszik
AK26
USEME
THE HELLFREAKS
AWS
Esti Kornél
Madison Paradox
STUBBORN

Jegyárak:
▲ Early bird jegyek (100 db): 2500 Ft (Elfogyott)
Elővétes jegyár: 2990 forint
▲ Normál ár: 3490 forint

Az elővételes 2990 forintos jegyeket december 01-ig megvásárolhatjátok az Invictus Tattoo recepcióján! 

 

Kapcsolódó Facebook NYEREMÉNYJÁTÉK részletei és szabályzata

A Facebookon meghirdetett nyereményjátékunkban az ott közzétett posztot kedvelők és a feltett kérdésre válaszolók közt

kisorsolunk egy PÁROS JEGYET (2db jegy) a “Tetoválók Éjszakája 2017” rendezvényre, mely 2017. december 2-án, a

Dürlin Kert-ben kerül megrendezésre. A nyertesnek ajándékozunk továbbá egy TattooMed csomagot, mely értékes tetoválás-utókezelő és ápoló

készítményeket tartalmaz. A jegyek az Invictus Tattoo recepcióján, az ajándékcsomag pedig a rendezvényen, a TattooMed standján vehetők át.

A sorsolást a www.random.org oldal véletlenszerű sorsolást biztosító eszközével végezzük, az eredményt weboldalunkon és Facebook oldalunkon közzétesszük.

A sorsolás időpontja: 2017. november 24. 16:00 óra

Az Invictus Tattoo Kft. mint a játék szervezője, fenntartja a jogot, hogy a sorsolás időpontját módosítsa, az ajándékok ez esetben is kisorsolásra és átadásra kerülnek.

Támogató partnereink

tattoo-night_tetovalok_ejszakaja_logo-2016   tattoomed-logo-150