Rólunk

Üdvözlünk az Invictus Tattoo & Piercing oldalán!

Ismerj meg minket és látogass el hozzánk!

Az Invictus Tattoo szalon rövid története, bemutatása:

A több mint 15 éves Invictus Tattoo & Piercing szalont tíz év szakmai tapasztalatával Szilvási Gyula tetováló nyitotta meg 2008-ban, Újpesten. Stúdiónk a minőségi munkánknak és egyre növekvő vendégkörünknek köszönhetően folyamatosan fejlődik, bővül. Budapesti szalonunk mellett 2013 óta Berlinben is megtalálható az Invictus Tattoo, emellett a nagyobb nemzetközi tetováló kiállításokon is rendszeresen és nagy sikerrel képviseltetjük magunkat, öregbítve ezzel a magyar tetoválók általános jó hírét és elismertségét.

Jelenleg 11 TetoválóPiercerSminktetováló és Lézeres tetoválás-eltávolító áll a hozzánk betérő vendégeink rendelkezésére, az egyedi elképzelések művészi szintű megvalósításában képzett grafikus-tetoválóink nyújtanak segítséget. Kényelmes, tágas szalonunk több, mint 300 nm-en várja a hozzánk látogatókat. A szalon berendezkedése nyugati típusú, így vendégeinket a Recepció fogadja, a telefonos és e-mailes megkeresések is oda futnak be.

Időpont-egyeztetés után rövid a várakozási idő, sőt: azonnali tetoválás is lehetséges ügyeletes tetováló rendszerünknek a Tetoválás MOST! szolgáltatásunknak köszönhetően. Szalonunknak saját Tattoo Club-ja is van, melynek tagjaként folyamatos kedvezményekben részesülhetsz!

Ha te is azok közé tartozol, akik nem másoknak akarnak megfelelni, hanem önmagukat szeretnék elfogadni olyannak amilyenek, és úgy érzed, hogy ehhez egy szép tetoválás, piercing még közelebb vinne, akkor itt a helyed! Elrontott, vagy csak megunt tetoválásodat is eltüntetheted, vagy felfrissítheted nálunk!

Ha még nem tudod, mit szeretnél tetováltatni, vagy teljesen új neked a tetoválás, piercing világa, az Invictus Tattoo az a hely, ahol bármikor kérdezhetsz, mindenre választ kapsz! Szívesen látunk egy ötletadó beszélgetésre, nézz körül itt a weboldalunkon és keress minket elérhetőségeinken! A tetoválás bizalmi műfaj, ezért a személyes kapcsolatban hiszünk, persze szívesen felvilágosítunk telefonon, vagy drótpostán is!

A nyitvatartási időnkkel igyekszünk minden igényt kielégíteni, ezért

Hétfőtől-Péntekig: 09-19 óráig

Szombaton: 09-18 óráig várunk mindenkit sok szeretettel! 🙂

Reméljük, hamarosan téged is elégedett vendégeink népes táborában tudhatunk!

Invictus Tattoo Csapat

Invictus Tattoo Kft. 06 1 370 3505 1042 Budapest, Árpád út 39.