Ti kérdeztétek, gyakran

GYIK – Tetoválás Gyakori Kérdések

Fáj a tetoválás?

Igen, a tetoválás alapvetően egy fájdalmas procedúra, ugyanakkor egyénenként eltérő mértékben. Van, akinél erőteljesebb a fájdalomérzet, sok vendégünk kellemetlennek írta le és megint sokan csiklandósnak. Az Invictusban kérésre hatékony érzéstelenítő krémmel dolgozunk, mely jelentős mértékben enyhíti a fájdalmat. A fájdalommentes tetoválásról bővebben itt.

Mit tegyek, hogy kevésbé, vagy egyáltalán ne fájjon a tetoválás?

A legjobb és legegyszerűbb megoldást osztjuk meg veled, ami garantáltan működik!
Jók az érzéstelenítő szerek, a fájdalomcsillapító krémek, de van egy olyan módszer ami olyan jól működik, mint amennyire egyszerű – ha betartod. 🙂

A lényeg: készítsd fel a testedet a tetoválásra! Figyelj oda jobban az étkezésre, pihenésre, a rendszeres folyadék- és vitaminbevitelre. Minél erősebb az immunrendszered és az általános terhelhetőséged – tehát minél fittebb vagy – annál könnyedebben viseled el azt, hogy tűkkel szurkálgatunk..   Már a tetoválás időpontja előtt napokkal, hetekkel elkezdheted a bőröd hidratálását testápoló krémmel, illetve multivitamin szedését, ez nagyban kitolja a tűrőképességed határait. Plusz egy kiadós alvás a tetoválás előtti napon és ezzel mindent megtettél azért, hogy a mintád elkészülése a lehető legkellemesebb élmény legyen.

Ha mégis biztosra mennél, jelezd a tetoválódnak még az időpont egyeztetésekor, hogy érzéstelenítést szeretnél – erre ugyanis fel kell készülni, a krémnek, spraynek is van hatóideje.

Milyen krémet használjak a tetoválás kezelésére?

A legjobb választás szerintünk a kimondottan tetoválás utókezelésére kifejlesztett krémek egyike, ezek közül mi a német TattooMED termékeit javasoljuk, melyek a cég webshop árain mindig kaphatóak szalonunkban. Ezek a termékek tetoválók és gyógyszergyártók közös fejlesztései, kiváló minőségű és megfelelő mennyiségű hatóanyag-tartalommal, biztosítva így a bőr gyors gyógyulását, regenerálódását.

Használható még a Bepanthen krém (esetleg kenőcs) is, a Plus-t viszont kerüljük, a fertőtlenítő tartalma miatt (a klór fakítja a tinta színét) ez tetoválás kezelésére kevésbé ajánlott. 

Kerülendők: Neogranormon krém, Körömvirág krém, Aloe Vera és hasonló, egyéb készítmények.

Drága a tetoválás?

Nem, az általunk készített tetoválások éppen annyiba kerülnek, hogy mindig elmondhasd: ez megérte! Tetoválásainkkal ugyanis álmokat váltunk valóra, nagyon hosszú időre díszítjük fel a testedet és ahhoz hogy ezt igényesen és biztonságosan tehessük, a legjobb alapanyagokat és eszközöket használjuk.
Áraink 5.000 Ft-tól kezdődnek, ami a minimális árunk. Nem óradíjban dolgozunk, minden esetben a mintára adunk ajánlatot. Pontos árat a részletek ismeretében tudunk mondani, ezért kérünk fáradj be a szalonba egy személyes megbeszélésre, vagy használd árajánlatkérőnket:

Online Ajánlatkérés

18 év alatti vagyok, így is tetováltathatok?

Igen. 16 és 18 év közöttieknek szülő vagy gondviselő által, a helyszínen aláírt nyilatkozattal vállaljuk tetoválás készítését, illetve piercing behelyezését. A nyilatkozat előre is aláírható, de az aláíráskor a szülőnek/gondviselőnek jelen kell lennie!

16 éves kor alattiaknak nem áll módunkban tetoválást készíteni, illetve piercinget behelyezni (kivétel: fülbevaló).
(ez alól sohasem teszünk kivételt, akkor sem, ha a szülők/gondviselők engedélyezik – megértéseteket köszönjük!)

Gyermekek, kiskorúak a szalonban

Fokozottan kérjük, hogy kisgyermeket NE hozzatok magatokkal, ha tetováltatni, piercingeztetni stb. jöttök, mert a veszélyforrások száma magas! A tetováló felszereléseken kívül egyéb hegyes, éles eszközök, veszélyes anyagok, pl. fertőtlenítő szerek is megtalálhatóak egy tetováló szalonban, melyeket munka közben folyamatosan használnak a kollégák. A kisgyermekek kizárólag a szalon előterében, a szülő/gondviselő, vagy általa megbízott nagykorú felügyelete mellett tartózkodhatnak, a tetováló állásokhoz és egyéb munka-, üzemi területekre a bejárás TILOS. A szalon a felügyeletért és az esetleges sérülésekért felelősséget nem vállal, de még fontosabb, hogy nem szeretnénk ha bajuk esne..

SOS Tetoválás –ez mit jelent?

Sokan azonnal szeretnék a mintát, amit elképzeltek, ezért az Invictus Tattooban -a szakmában egyedülálló módon és elsőként- bevezettük SOS tetoválás rendszerünket. Nem kell előre időpontot foglalni, ügyeleteseink akár azonnal tudnak vendéget fogadni, a teljes nyitvatartási időben. Napi két kollégánk vár benneteket azonnali tetoválásra, hétköznaponként 08-20, Szombatonként 08-18 óráig. 

Ez a szolgáltatásunk kisebb méretű, komolyabb tervezést (a kis átalakítások persze megoldhatóak) nem igénylő minták esetén ajánlott, aktuális foglaltsági infót telefonon tudunk adni:

Recepció hívása: +36203498044

Azonnal szeretnék tetováltatni, indulhatok?

Röviden: Igen!
Bővebben: Ha éppen nem ül senki Ügyeletes Tetoválóinknál, már helyet is foglalhatsz!

Esetenként rövid várakozásra lehet számítani, amíg az előbb érkezett vendég mintája elkészül.
Bővebb információ SOS Tetoválás szolgáltatásunk oldalán, IDE kattintva érhető el.

Szeretnék tetoválást, de még nem tudom milyet. Tudtok segíteni?

Természetesen! Szalonunkban minden segítséget megkapsz, ami csak szükséges ahhoz, hogy az ízlésednek megfelelő tetoválással gazdagodjon a bőröd. A Recepció és grafikustetoválóink is szívesen segítenek ebben! Keress minket elérhetőségeinken, vagy ugorj be hozzánk egy ötletadó beszélgetésre és biztosan megtaláljuk a neked legjobban tetsző megoldást!
Előzetes tájékoztatásként olvasd el rövid tippadó írásunkat ITT.

Hogyan kezeljem a friss tetoválásomat, piercingemet?

Részletes leírást a tetoválás kezeléséről ide kattintva olvashatsz.
A piercing kezelését a piercer szakembertől tudhatod meg, speciálisan az adott testékszerre vonatkozóan kapsz teljes, részletes felvilágosítást.

Természetesen bármilyen utókezeléssel kapcsolatos kérdésben is állunk rendelkezésedre, személyesen, telefonon, emailben.

Feliratot szeretnék, hol találok betűtípusokat?

A www.dafont.com weboldalon rengeteg betűtípus közül választhatsz, sokféle stílusban. Ha árajánlatot kérsz és a megjegyzés mezőben a betűtípus nevét vagy linkjét is feltünteted, egész pontos árat tudunk mondani valamint jelezni tudjuk, hogy az adott méretben az a bizonyos betűtípus használható-e. Szövegeket, idézeteket tetováláshoz ITT az oldalunkon is találsz, betűtípus példákkal!

Hogyan kaphatok fix időpontot?

Szolgáltatásainkra időpontot foglalással tudunk bejegyezni, erre a szalon Recepcióján és egyes esetekben email-ben is van lehetőség. Az időpont-foglalás alkalmával a szolgáltatás árának egy részét (általában 10-30%-ot) kell befizetni, amiről elismervényt adunk és a teljes összeg rendezésekor beszámítunk. Az időpont foglalásról Bővebben ITT olvashatsz.

Invictus Tattoo Kft. 06 1 370 3505 1042 Budapest, Árpád út 39.