Egyedi tetoválások

Egyszer használatos

ez a fogalom a tetoválás minták esetén pozitív csengésű, főleg az internetről beszerzett ötletek korában. Az itt közzétett mintákat minden esetben csak egy alkalommal készítjük el. Tetoválóink saját tervezésű mintáit láthatjátok a galériában, amelyeknél kisebb változtatások, kiegészítések lehetségesek, így személyre szabhatók és garantáltan egyediek maradnak. A képeken a fotózás iránya és módja azért ilyen, hogy tökéletesen ne lehessen lemásolni a rajzokat, tehát némileg eltérnek az eredeti látószögtől.

Ha kinéztél egy mintát
Nincs más dolgod, mint ajánlatot kérni a kívánt tetoválásra, a képen található sorszám említésével, vagy a kép használatával, azután megbeszéljük a részleteket, és ajánlatot adunk.

Minden minta csak egyetlen alkalommal készül el,
így megértésedet kérjük, ha már “elkelt”, hisz valaki más viseli azt magán. Ilyen esetben is biztosan találunk számodra tetsző megoldást, az egyediség jegyében!

Kérj ajánlatot Új, egyedi tetoválásodra ITT!

az oldalon látható minden rajz, minta, tetoválás-ötlet szerzői joggal védett, másolásuk, utánközlésük, bármilyen jellegű felhasználásuk csak a szerzők írásos engedélyével lehetséges.

Invictus Tattoo Kft. 06 1 370 3505 1042 Budapest, Árpád út 39.