Ajánlatkérés tetoválásra, Tetoválás árak Budapesten

Ajánlatkérés Tetoválás Árak Budapest

Ajánlatkérés – tetoválás árak

Hogy pontos árajánlatot tudjunk adni

 

A tetoválás ára több tényezőtől függ, ezért minden esetben a tetoválás-mintára tudunk pontos árajánlatot adni.

Áraink az adott minta elkészítésére vonatkoznak, nem óradíjban értendők. Az ár mellett közöljük a várhatóan szükséges időt, ugyanakkor eltérő időtartam is előfordulhat természetesen, hiszen több tényezőtől függ az adott tetoválás elkészülési ideje. A közölt árak bruttó árak, egyéb költség nincs. Ha időpontot foglaltál, a foglalás összegét természetesen levonjuk a teljes árból.   

Az ajánlatkérés során egyszerűen kitölthető űrlapunk segít, melyben fel tudod tüntetni a tetoválás jellegét (pl. színes vagy fekete-szürke), méreteit, kiválaszthatod tetoválóink közül a neked legszimpatikusabbat, illetve képeket is csatolhatsz, hogy bemutasd az elképzeléseidet.

Kérjük az ajánlatkérés során jelezzétek a tetoválás kívánt méreteit és helyét is!

Kérj visszahívást!

Ha telefonszámodat beírod a megfelelő mezőbe, kollégánk készséggel visszahív, így még gyorsabb lesz az ügyintézés! Ha telefonon szeretnél egyeztetni a tetoválás áráról, abban az esetben Recepciónk egy megközelítő tetoválás árat tud mondani, ugyanis a minta jellege, pontos mérete, elhelyezése stb. alapján alakul ki az ár, amit végül a tetováló határoz meg.

E-mailben küldenéd?

Ajánlatkérés e-mailben is lehetséges, de ugyanazokra az adatokra lesz szükségünk, amelyeket az űrlapon is feltüntettünk, ezért könnyebb ezt a megoldást választani.

Időpontfoglalás

Tetoválásra fix időpontot foglaló ellenében tudunk bejegyezni, melyet a tetoválás teljes árába természetesen beleszámítunk. A foglaló a tetoválás teljes árának kb. 30%-a. A foglalás történhet személyesen, de egyeztetés után utalással is, Forint mellett Eurót is tudunk fogadni természetesen, illetve a foglalás összegét átutalással is rendezheted, erről bővebb infó itt.

Az időpontfoglalásról bővebben ITT

SPAM-SPAM-SPAM

Gyakran előfordul, hogy a válaszlevelünket rusnya módon Spam-nek érzékeli a Vendég levelesládája, ezért kérjük ha nem találjátok a választ, nézzetek be oda is!

Ajánlatkéréshez töltsd ki az alábbi űrlapot!

Kérjük vegyétek figyelembe, hogy tetoválóink a napi munkáik után tudnak az emailekre válaszolni, tehát esetenként 1-2 nap a válaszadási idő, a hétvégén érkezett leveleket pedig a következő munkanapon olvassuk, megértéseteket és türelmeteket köszönjük!