A Te véleményed - / Invictus Tattoo Budapest

A Te véleményed

Tetszik? Változtassunk? Panaszod vagy észrevételed van? 

Írd meg, vagy mondd el nekünk!

 

Az Invictusnak fontos a véleményed!

Minden észrevételt vagy esetleges panaszt komolyan veszünk és addig “megyünk” amíg meg nem találjuk a megoldást, hogy maradéktalanul elégedett lehess velünk! Az alábbi űrlapon keresztül jelezheted, ha pl. javaslatod lenne, ha úgy érzed valamit jobban kellene csinálnunk, bármiféle negatívumot tapasztaltál, vagy épp dicshimnuszt zengenél.. 🙂

Névvel vagy anélkül

Ha úgy szeretnéd, névtelenül is hagyhatsz nekünk üzenetet, ugyanakkor konkrét ügyekben csak az esetben tudunk eljárni, ha tudjuk, hogy kit és milyen elérhetőségen kérdezhetünk, ezért kérjük tüntesd fel a kért adatokat, köszönjük!

Egyenesen a Vezetőségnek

Előfordulhat, hogy az észrevételedet nem szeretnéd a Tetoválóval, Piercingessel, Recepcióssal közölni.. Az itt jelzett információk közvetlenül az Invictus Tattoo vezetéséhez futnak be, ezért ha azt szeretnéd, hogy másnak ne jusson tudomására a megkeresésed, a kérésed tiszteletben tartása mellett oldjuk meg a felmerülő gondokat.

Szívesen visszahívunk

Ha pár mondatban nem közölhető a mondanivalód, vagy csak kényelmesebb az élő szó, kérj visszahívást és az Üzletvezető keresni fog!

  • Dobd a fájlt ide, vagy
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Üzletvezető elérhetősége:

Juhász-Kiss Ferenc 
+36204323315
jkf@invictus-tattoo.com